Dietist Anna Couperus
 

Anna Couperus

In 1989 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek te Groningen. Na mijn opleiding heb ik ruim 16 jaar gewerkt als diëtist in de Isala klinieken.

Sinds 2006 ben ik werkzaam voor mijn eigen praktijk.

 

 

“Eten doen we allemaal! Helaas zorgt ons eetpatroon er soms ook voor dat er gezondheidsproblemen ontstaan, of moet door ziekte het eetpatroon worden aangepast. In die gevallen wil ik u graag een eindje op weg helpen. Want ondanks het feit dat er veel voedingsinformatie online beschikbaar is, blijkt de vertaalslag naar de praktijk vaak lastig te zijn.

Mijn specialismen zijn: Diabetes Mellitus, overgewicht en emotie-eten, voedselovergevoeligheid en maag/darm klachten. Verder ben ik ook natuurdietist en heb de opleiding orthomoleculaire geneeskunde gevolgd. Hierdoor heb ik een brede visie op voeding ontwikkeld en kan ik u ook adviseren over het gebruik van voedingssupplementen.”

 

Regelmatig volg ik bij- en nascholingen, onder andere over diabetes, orthomoleculaire voedingsleer, en gespreksvoering (NLP) en de bijscholing "uit de ban van eetbuien"

 

 

foto_voor_website